Kreu Ekonomi 10 njerëzit më të pasur në botë (Lista)

10 njerëzit më të pasur në botë (Lista)

nga Flamur Berisha

Personi më i pasur në botë tanimë nuk është shefi ekzekutiv i Amazonit, Jeff Bezos.

Pasuria e tij prej 177 miliardë dollarë, nuk e rëndit më atë të parin në listën e njerëzve më të pasur në botë.

Sipas Forbes, Bernard Arnault, i cili është pronari i Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) ka pasuri me vlerë neto prej 186.3 miliardë dollarësh, vlerë kjo që e liston atë si personin më të pasur në botë, kështu duke mundur Bezos, raporton 7 Ditë me Panxhën.

Lista e personave më të pasur në botë mund të ndryshojë nga viti në vit, në varësi të vlerës së tyre të fundit neto dhe performancës financiare.

Por kush janë 10 personat më të pasur në botë, bazuar në listën e fundit të magazinës Forbes, të 24 majit 2021?

Ju gjithashtu mund të pëlqeni