Kreu Financa 11 milion euro me shume qeveria ndanë per keto kategori

11 milion euro me shume qeveria ndanë per keto kategori

nga Kontabilisti

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, po mban tryezë bisedimi me Lëvizjen Fol.

“Kemi draftin e parë për zhvillimin e bujqësisë dhe zhvillim rural për vitet 2021-2027”, tha Peci.

Ai shtoi se “Këtë vit përkrahja për fermerë është 53 milionë euro nga buxheti, duke përfshirë dëmet në bujqësi”.

”Në vitin e ardhshëm buxheti do të rritet nga 60 milionë që është tani, në 71 milionë euro”, theksoi ministri./GazetaSinjali/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni