Kreu Ekonomi 20 milion euro do tu shpërndahen punëtorëve që kanë humbur vendin e punës

20 milion euro do tu shpërndahen punëtorëve që kanë humbur vendin e punës

nga Flamur Berisha

Avdullah hoti ne facebook reagoj:

ne vitin 2021 do te filloje shperndarja e 20 milion eurove per punetoret qe kane humbur vendin e punes gjate kohes se pandemise

si dhe perfutimet tjera sipas ligjit per rimekembje ekonomike

Ju gjithashtu mund të pëlqeni