Kreu Financa 25 milion euro gjatë muajit dhjetor janë ndare per këtë kategori

25 milion euro gjatë muajit dhjetor janë ndare per këtë kategori

nga Kontabilisti

Faton Peci njeherit minister i bujqesise ne profilin e tije ne facebook deklaroj: 25 milionë euro përkrahja për fermerët vetëm gjatë muajit dhjetor.

🌱25,142,586.65€ është vlera e paguar vetëm gjatë muajit dhjetor drejt llogarive të fermerëve tanë përfitues të mbështetjes së Ministrisë së Bujqësisë nga ku bëjnë pjesë:

🌾Programi i Pagesave Direkte 2021

🌾Kompenzimi i dëmeve në bujqësi

🌿Seriozitet, përkushtim dhe angazhim serioz drejt avancimit të sektorit të bujqësisë duke patur në fokus interesin e bujqëve dhe fermerëve punëtorë.

🍀Për vitin 2022 menjëher në fillimvit do të rritet përkrahja edhe më shumë, me ide e projekte inovative!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni