Kreu Ekonomi 6 ndryshimet e rëndësishme që parasheh projektligji për buxhetin. Keto jane perfitimet

6 ndryshimet e rëndësishme që parasheh projektligji për buxhetin. Keto jane perfitimet

nga Flamur Berisha

6 ndryshimet e rëndësishme që parasheh projektligji për buxhetin:

1. Kemi rreth 34 milionë euro më shumë për Ministrinë e Shëndetësisë dhe shërbimin spitalor.
2. Kemi rreth 60 milionë euro më shumë për transfere, sidomos për grupe shoqërore që janë në nevojë.
3. Kemi rreth 22 milionë euro më shumë për Ministrinë e Tregtisë, Industrisë dhe Ndërmarrësisë
4. Kemi 12 milionë euro më shumë për Ministrinë e Bujqësisë
5. Kemi 11 milionë euro më shumë për Nivelin Lokal dhe Komunat
6. Ka pasë një reflektim në disa kontrata të dëmshme sidomos tek Ministria e Infrastrukturës dhe Ministria e Mbrojtjes janë anuluar ato që kanë qenë kontrata për efekt para elektoral ose për efekt të manipulimit dhe fondet e njëjta janë riorientuar për të financuar nevoja imediate të popullit të Kosovës dhe bizneseve.

-Fjala e deputetit Armend Muja në emër të Grupit Parlamentar të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni