Kreu Ekonomi A është ekzekutuar pjesa e dyte e pagesave per bizneset me sektore te gastronomise?

A është ekzekutuar pjesa e dyte e pagesave per bizneset me sektore te gastronomise?

nga Flamur Berisha

Jo nuk jane ekzekuatuar pjesa e dyte e pagesave te sektorit te gastronomise dhe qendrave tregtare te parapara per te premten. Ato planifikohen te kryhen gjate javes ne vijim.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni