Kreu Biznes A ka te drejte inspektori i ATK-se te i ndeshkoje vetë bizneset?

A ka te drejte inspektori i ATK-se te i ndeshkoje vetë bizneset?

nga Flamur Berisha

Inspektori i kontrollite te ATK-se nuk ka te drejte qe vete ti shqiptoje gjoba dhe ndeshkime administrative tatimpaguesit per ndonje lloje shkelje, por eshte I obliguar qe trajtimin ligjor per shkelje tatimore tia kaloje zyres per gjoba dhe ndeshkime administrative  ZGJONA

Ju gjithashtu mund të pëlqeni