Kreu Ekonomi A kanë të drejtë të punojnë marketet pas orës 19:00 në qytetet me zona të kuqe?

A kanë të drejtë të punojnë marketet pas orës 19:00 në qytetet me zona të kuqe?

nga Flamur Berisha

Zona e kuqe
Bizneset Mund të ushtrojë veprimtarinë sipas vendimit të Qeverisë, të datës 12.11.2020, duke respektuar manualin Covid 19 deri në ora 19:00, ndërsa pas orës 19:00 ndalohet veprimtaria e qdo aktiviteti me përjashtim të barnatoreve dhe furrave.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni