Kreu Ekonomi A perfitojne nga ligji per rimekembje ekonomike bizneset qe nuk i kane kryer deklarimet fare dhe me zero.

A perfitojne nga ligji per rimekembje ekonomike bizneset qe nuk i kane kryer deklarimet fare dhe me zero.

nga Flamur Berisha

Te gjitha bizneset qe deklarimet i bejne ze zero nuk perfitojne nga fondi orej 106 milion euro per biznese pasi konsiderohen si jo aktive. Verem bizneset qe vazhdojne te kryejne deklarime me rregull perfitojne nga ky ligj

Ju gjithashtu mund të pëlqeni