Kreu Ekonomi A po përseritet skandali i biletave te stadiumit edhe tek aplikimit i 10%-shit tek Trusti?

A po përseritet skandali i biletave te stadiumit edhe tek aplikimit i 10%-shit tek Trusti?

nga Flamur Berisha

Nuk e kemi harruar momentin kur te gjithe adhuruesit e futbollit nuk mundeshin te aplikonin per te blere nje bilete per te pare ndeshjen e futbollit te kombetares se Kosoves.

Tani edhe tek aplikimi i trustit i njejti problem eshte duke u paraqitur ku po ju pamundeson te gjithe qytetareve te mos mundin te bejne aplikimin per terheqjen e 10% te kursimeve pensionale.

Sipas informacioneve qe ne kemi zyrtaret e trustit jane duke tentuar ta rikthejne web faqen dhe te rikthehet per aplikim

Ftohen qytataret te kene kujdes nga mashtrimet sepse sulmuesit mund të përpiqen të vjedhin informacionin tuaj nga www.trusti10.org (për shembull, fjalëkalime, mesazhe ose karta krediti). Mëso më shumë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni