Kreu Ekonomi A zhvlerësohet Toka, dhe perse zhvlerësohet apo nuk zhvlerësohet?

A zhvlerësohet Toka, dhe perse zhvlerësohet apo nuk zhvlerësohet?

nga Flamur Berisha

Toka sipas Standardeve te Kontabilitetit nuk Zhlversohet sepse jeta e perdorimit te saje eshte e perjtshme. Pra toka nuk zhvleresohet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni