Kreu Ekonomi Administrata Tatimore e Kosoves me sqarim publik

Administrata Tatimore e Kosoves me sqarim publik

nga Flamur Berisha

ATK sot ka dorëzuar kërkesën (https://bit.ly/2HG9Ir9) në Prokurorinë e Shtetit me numër protokolli 12-06-3983 përmes së cilës kërkon nga prokuroria që të hetoj pretendimet e gazetës Insajderi, lidhur me shkrimin e publikuar dje me datë 26.11.2020. ATK mbetet e gatshme të bashkëpunojë me organet e drejtësisë për sqarimin apo hetimin e çfarëdo rasti përfshirë, si dhe rastin konkret.Shkrimi i publikuar: “Skandal në ATK, shteti ia hoqi mbi 7 milionë euro borxhe oligarkut Mane”

Ju gjithashtu mund të pëlqeni