Kreu Ekonomi Afati për dorëzim të pasqyrave financiare ne KKRF dhe ATK

Afati për dorëzim të pasqyrave financiare ne KKRF dhe ATK

nga Flamur Berisha

Afati per dorezim te pasqyrave financiare ne KKRF eshte 30.04.2021. Kurse afati per dorezim te pasqyrave financiare ne ATK eshte 30.03.2021

Ju gjithashtu mund të pëlqeni