Kreu Financa Aplikimi i punetoreve për 100€. Deklarohet qeveria

Aplikimi i punetoreve për 100€. Deklarohet qeveria

nga Kontabilisti

Qeveria e Kosovës është deklaruar se ende nuk e ka gati platformën e aplikimit për 100 euro të punëtorëve të sektorit privat dhe studentëve.

Megjithatë, ka thënë se është duke punuar rreth kësaj çështjeje.

“Jemi afër finalizimit të platformës për aplikim për shtesat e punëtorëve të sektorit privat. Shumë shpejt do të dalim me njoftimin dhe udhëzimet mbi procesin e aplikimit. Ndërkaq jemi duke punuar në plaformën për shtesat për studentë. Edhe për këtë do të ju njoftojmë me kohë”, ka konfirmuar zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Përparim Kryeziu, për Telegrafin.

Në mbledhjen e fundit të Qeverisë së Kosovës, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, njoftoi më 12 prill se, në kuadër të Pakos për Ringjallje Ekonomike, të gjitha kategorive të pensionistëve, punëtorëve të sektorit publik e privat, si dhe studentëve do t’iu ndahen nga 100 euro shesë në muajin prill.

Familjet që përfitojnë asistencë sociale do të kenë po ashtu dyfishim të vlerës së saj për këtë muaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni