Kreu Biznes Apliko ketu per grand nga 10 mijë euro deri në 100 mijë euro në USAID.

Apliko ketu per grand nga 10 mijë euro deri në 100 mijë euro në USAID.

nga Flamur Berisha

Apliko për grante nga 10.000€ deri 100.000€ në USAID

Vlenë për :
– BIZNESE EKZISTUESE
– START-UP
– OJQ

Per menyren dhe proceduren e aplikimit ju mund te aplikoni ne faqen zyrtare te USAID. Link: https://www.usaid.gov/kosovo

Ju gjithashtu mund të pëlqeni