Kreu Financa Apliko ketu për subvencionim te kredisë nga Qeveria

Apliko ketu për subvencionim te kredisë nga Qeveria

nga Flamur Berisha

Gjatë javës së kaluar është bërë ekzekutimi për 2,145 përfitues të masës 3.6 – Mbështetja e likuiditetit familjar. Nëse keni marrë kredi nga data 1 tetor e tutje, nën vlerën 10,000 euro, atëherë mund të përfitoni nga subvencionimi i kredive personale. Aplikimi bëhet përmes platformës eKosova dhe është i hapur deri më datë 30 nëntor 2021.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni