Kreu Financa Apliko per grande këtu në Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë!

Apliko per grande këtu në Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë!

nga Flamur Berisha

Informata rreth përkrahjes së bizneseve në kuadër të Programit të Grandeve të PërputhshmeNë linqet e mëposhtme i keni informatat e detajuara: https://mint.rks-gov.net/page.aspx?id=1,107https://www.mgpkosovo.net/sq

Ju gjithashtu mund të pëlqeni