Kreu Ekonomi Arben Vitia mbledh gastronomët, po diskutohen per masat e reja

Arben Vitia mbledh gastronomët, po diskutohen per masat e reja

nga Flamur Berisha

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka thirrur sot në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Gastronomëve.

Express merr vesh se takimi tashmë ka nisur dhe se në këtë takim po diskutohet për masat e reja anti-covid.

Nga Shoqata e Gastronomëve kanë thënë se do të deklarohen për media pas një ore

Ju gjithashtu mund të pëlqeni