Kreu Ekonomi Arrestohen dy ish-drejtorë të Telekomit të Kosovës

Arrestohen dy ish-drejtorë të Telekomit të Kosovës

nga Flamur Berisha

Prokuroria e Kosovës në bashkëpunim me Krimet Ekonomike ka arrestuar disa zyrtarë të lartë të Telekomit të Kosovës.

Burime të IndeksOnline bëjnë të ditur se të arrestuarit janë zyrtarë me funksione të larta në Telekomin e Kosovës.Mësohet se arrestimet lidhen me nënshkrimin e disa kontratave me shumë të larta. Të arrestuarit janë Armend Osaj dhe Trim Musliu.

Sipas burimeve, arrestimet e tyre lidhen me nënshkrimin e disa kontratave, me shuma të larta  parash. ndeksOnline mëson se pritet të ketë arrestime tjera në Telekomin e Kosovës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni