Kreu Financa ATK ka ri-dizajnuar ueb-faqen, shiko ketu dizajnin e ri

ATK ka ri-dizajnuar ueb-faqen, shiko ketu dizajnin e ri

nga Flamur Berisha

Të nderuar tatimpagues dhe qytetarë,

Ju informojmë se ATK ka ri-dizajnuar ueb-faqen, ku përmes këtij ri-dizajni është ristrukturuar gjithë përmbajtja e tij.

Linku i ueb-it:

https://www.atk-ks.org/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni