Kreu Ekonomi ATK me konferencë per media (Video)

ATK me konferencë per media (Video)

nga Flamur Berisha

Zëvendësdrejtori i përgjithshëm i ATK-së Ekrem Hysenaj, ka mbajtur konferencë për medie, në të cilën ka prezantuar aktivitetet e zhvilluara, si dhe rezultatet e arritura të ATK-së gjatë vitit 2020, raporton Ekonomia Online.

Per te pare videon e plote, klikoni ketu;

Ju gjithashtu mund të pëlqeni