Kreu Biznes ATK organizon 𝐓𝐫𝐲𝐞𝐳𝐞̈ 𝐝𝐢𝐬𝐤𝐮𝐭𝐢𝐦𝐢 𝐦𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐞𝐭

ATK organizon 𝐓𝐫𝐲𝐞𝐳𝐞̈ 𝐝𝐢𝐬𝐤𝐮𝐭𝐢𝐦𝐢 𝐦𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐞𝐭

nga Flamur Berisha

Me ftesë të Odës Ekonomike Amerikane sot në një tryezë diskutimi me bizneset ka marr pjesë Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj. Temë e këtij diskutimi ishin problematikat me të cilat po ballafaqohen bizneset në vendin tonë dhe zgjidhjet që mund të ofrohen në raport bashkëpunimi me Administratën Tatimore të Kosovës.Në hapje të diskutimit drejtori Murtezaj, fillimisht falënderoj OEA e cila çdoherë ngrit diskut… Shiko më shumë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni