Kreu Ekonomi Bajrami: Tregon qfare po ndodhe me masat per rimekembje ekonomike

Bajrami: Tregon qfare po ndodhe me masat per rimekembje ekonomike

nga Flamur Berisha

Masat e Qeverisë Hoti dhe Programi për Rimëkëmbje Ekonomike 2020 dhe 2021 kanë filluar të japin rezultate inkurajuese.

🟢 Krahasuar me muajin Janar 2020, të hyrat tatimore në Janar 2021 kanë shënuar rritje.

🟢 Falë masave të mirë-planifikuara dhe përkushtimit të Ministrisë së Financave, jo vetëm që është ruajtur stabiliteti makro-fiskal i vendit, por edhe është shënuar rritje e të hyrave që ofron sinjal të rëndësishëm të rimëkëmbjes ekonomike.

Rimëkëmbja po ndodhë ✅📈

Ju gjithashtu mund të pëlqeni