Kreu Ekonomi Berat Rukiqi: për këtë arsye nuk duhët te ketë mbyllje totale të vendit

Berat Rukiqi: për këtë arsye nuk duhët te ketë mbyllje totale të vendit

nga Flamur Berisha

Keto dite kam pranuar plot pyetje rreth mundesise per nje ri-mbyllje te ekonomise, per festat e fundvitit.

Nga takimet dhe komunikimet e fundit me autoritetet vendimmarrese, jemi pajtuar qe mbyllja totale nuk eshte zgjidhje dhe do te ishte me pasoja fatale per ekonomine, por masat ekzistuese duhet te respektohen me rigorozitet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni