Kreu Ekonomi Besnik Tahiri: Po analizohet shtyerja e orarit

Besnik Tahiri: Po analizohet shtyerja e orarit

nga Flamur Berisha

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, ka shkruar lidhur me masat anti-COVID, pas takimit virtual që e ka pasur me kryetarët e komunave dhe ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Tahiri ka thënë se kanë arritur në përfundim se mbyllja e tërësishme nuk është e nevojshme aktualisht. Ai tha se po ashtu kanë diskutuar që të analizohet shtyerja e orarit të mbylljes,

Me Ministrin Armend Zemaj bashkëbiseduam me kryetarët e komunave dhe Asociacionin e Komunave të Kosovës për situatën me Pandemi dhe respektimin e masave. U dakorduam të rrisim vigjilencën institucionale si dhe respektimin rigoroz të masave të rekomanduara. Në këtë takim, u dakorduam se mbyllja e tërësishme nuk është e nevojshme në këtë fazë, sikurse që duhet të analizohet zonimi dhe të shtyhet orari i mbylljes”, ka shkruar Tahiri.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni