Kreu Biznes Bizneset që nuk kanë fituar ngrande nga Ministria e Zhvillimit Rajonal (Lista)

Bizneset që nuk kanë fituar ngrande nga Ministria e Zhvillimit Rajonal (Lista)

nga Flamur Berisha

Rezultatet e fazës së parë (Kontrolli Administrativ) Thirrja për propozime “Pako për Rimëkëmbje Ekonomike 2021, Masa 15” Lot 2 dhe Lot 3

Aplikantët që nuk e kanë kaluar fazën e parë Kontrolli Administrativ

Në rast të ankesave ato mund të deponohen nga aplikantët ose të autorizuarit e tyre në arkivin e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal në adresën: Rr. “Perandori Justinian” (Lagjja Pejton) Nr.116 Prishtinë, 15 ditë nga data e publikimit të rezultateve.

Sqarim: Rezultatet e aplikantëve janë të shpalluara me numrin personal të aplikantëve.

Forma e ankesës

Ju gjithashtu mund të pëlqeni