Kreu Ekonomi Blerond Maraj ka nevojë për ndihmen tonë

Blerond Maraj ka nevojë për ndihmen tonë

nga Flamur Berisha

Te nderuar vellezer dhe motra. Djali jone Blerondi vuan nga nje problem ne koke me epilepsy te shkalles se larte. Blerondit I duhet trajtim jashte vendit por kushtet te cilat jetojme ne jane te pa perballueshme per neve (asistente sociale) gje qe e pamundeson blerondit te rikthehet ne shkolle. Me ndihmen tuaj shpresojme qe djali jone te sherhohet dhe te kete mundesi te ju falenderojme.

Blerond Astrit Maraj
Banka Kombetare Tregtare
Gjirollogaria: 1920991516021178
Iban: XK051920991516021178
Swift Code: NCBAXKPR

Ju gjithashtu mund të pëlqeni