Kreu Financa Cilat jane kriteret per subvencionim me nga 300€ per punetorët?

Cilat jane kriteret per subvencionim me nga 300€ per punetorët?

nga Kontabilisti

ÇDO FAMILJE SË PAKU NJË TË PUNËSUAR. Do të subvencionojmë pagat në masën 70%, deri në 300 euro maksimumi, për 6 muaj rresht. Ky ishte postimi i Kryeministrit. Por si do te subvencionohen dhe cilet jane kriteret?

Kriteri numer 1 qe nje punetor ti perfitoje 300€ eshte te mos kete te punesuar askend ne shtepi.

Njeashtu kjo eshte edhe nje ndihmese per biznese ku 70% e pages i subvencionohet nga shteti dhe vetem 30% do ta paguaj vetë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni