Kreu Ekonomi Cilat shenime duhet ti përmbaje nje kartele financiare?

Cilat shenime duhet ti përmbaje nje kartele financiare?

nga Flamur Berisha

Nje kartele financiare duhet ti permbaje keto informata: Nr. Rendor, Data, Nr. Fatures, Pershkrimi, Vlera Financiare, Debi dhe Kredi, dhe Salldoja e mbetur.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni