Kreu Biznes Drejtori i ATK-se flet ne detaje per ATK-ne dhe per tatimet ndaj bizneseve!

Drejtori i ATK-se flet ne detaje per ATK-ne dhe per tatimet ndaj bizneseve!

nga Flamur Berisha

Ju gjithashtu mund të pëlqeni