Kreu Financa Dy njoftime te rendesishme nga Ministria e Financave per keto kategori!

Dy njoftime te rendesishme nga Ministria e Financave per keto kategori!

nga Flamur Berisha

Njoftimi 1:
Gjatë javës së kaluar është bërë ekzekutimi për 2,145 përfitues të masës 3.6 – Mbështetja e likuiditetit familjar. Nëse keni marrë kredi nga data 1 tetor e tutje, nën vlerën 10,000 euro, atëherë mund të përfitoni nga subvencionimi i kredive personale. Aplikimi bëhet përmes platformës eKosova dhe është i hapur deri më datë 30 nëntor 2021.

Njoftimi 2:

𝐊𝐎𝐍𝐊𝐔𝐑𝐒 𝘱𝘦̈𝘳 𝘭𝘦̈𝘷𝘪𝘻𝘫𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘥𝘢 𝘬𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘪𝘴𝘦̈ – 𝐙𝐲𝐫𝐭𝐚𝐫 𝐢 𝐋𝐚𝐫𝐭𝐞̈ 𝐩𝐞̈𝐫 𝐁𝐚𝐬𝐡𝐤𝐞̈𝐩𝐮𝐧𝐢𝐦 𝐍𝐝𝐞̈𝐫𝐤𝐨𝐦𝐛𝐞̈𝐭𝐚𝐫 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫 Për më shumë informata, ju lutemi të vizitoni linkun e më poshtm: 🔹https://mf.rks-gov.net/…/A7522A8A-79EE-4A69-AB3C…

Ju gjithashtu mund të pëlqeni