Kreu Financa E konfirmuar: nesër (20 Korrik) pritet të ekzekutohen këto pagesa

E konfirmuar: nesër (20 Korrik) pritet të ekzekutohen këto pagesa

nga Kontabilisti

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare) raporton kontabilisti.info

Me datë 20 të çdo muaji do të ekzekutohen pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare) raporton kontabilisti.inf

Ju gjithashtu mund të pëlqeni