Kreu Ekonomi Edhe kaq ditë kane mbetur kurë do te ekzekutohen paratë e 10%-shit

Edhe kaq ditë kane mbetur kurë do te ekzekutohen paratë e 10%-shit

nga Flamur Berisha

Te gjitha parate e trustit do te fillojne se ekzekutuari ne llogarite perosnale te aplikanteve pas dates 23 dhjetor 2020.

Te gjithe perfituesve te kesaj pakoje do tu kompenzohet nga qeveria gjdo kontributdhenesi qe nxjerre 1,000 euro e me pak. Kurse kontributdhenesit qe nxjerrin mbi 1,000 nuk do tu rimborsohet kjo shume.

Po ashtu trusti pensional ka ftuar te gjithe aplikantet qe kane probleme ti kontaktojne zyrtaret dhe keshtu ti rregullojne problemet qe paraqiten gjate aplikimit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni