Kreu Ekonomi Ekskluzive: Gastronomia do të punojë deri në këtë orë

Ekskluzive: Gastronomia do të punojë deri në këtë orë

nga Flamur Berisha

Nga ora 05:00 deri në orën 20:00 do të lejohet orari i lëvizjes dhe puna e bizneseve.

Operatorët ekonomikë lejohen të punojnë nga 05:00-20:00, qendrat tregtare lejohen të punojnë nga 05:00-20:00.

Shërbimet e hotelerisë dhe gastronomisë lejohen të punojnë nga 05:00, ndërkaq pas orës 20:00 punojnë me shërbimin “Merr me vete” dhe “porosi me dërgesë”./Indeksonline/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni