Kreu Financa Eksluzive: prezantohen vlerat se sa euro do te subvencionohen keto kategori nga Qeveria

Eksluzive: prezantohen vlerat se sa euro do te subvencionohen keto kategori nga Qeveria

nga Kontabilisti

Ministri Faton Peci:”

Rritja e mbështetjes për kultivuesit e perimeve do të rrisë cilësinë dhe do t’i kontribuojë plotësimit të nevojave të tregut të brendshëm.

Duke konsumuar produkte vendore, forcojmë zinxhirin e vlerës të njohur si nga toka në tryezë!”Afër prodhuesve vendorë!🇽🇰

Ju gjithashtu mund të pëlqeni