Kreu Ekonomi Ekzekutohen parate e trustit ne llogari te perfituesve.

Ekzekutohen parate e trustit ne llogari te perfituesve.

nga Flamur Berisha

më 22 dhjetor, jane ekzekutuar pagesat për aplikimet e realizuara prej 12 deri 17 dhjetor 2020.

Edhe ato presim të dalin në llogari brenda 24 orëve të tjera. Këtu përfitues janë 137,543 kontribuues me rreth 58.3 milionë euro.Shuma totale e aplikimeve në 7-ditëshin e parë, prej 170.5 milionë euro, është e përbërë nga: kontributet në masën 137.7 milionë euro dhe fitimet nga investimet në vlerë 32.8 milionë euro. Vëmendje: Lusim të gjithë kontribuuesit që t’i përmbahen udhëzimeve të dhëna nga bankat, që për tërheqjen e mjeteve t’i përdorin kartelat bankare ose pagesat përmes e-banking dhe të shmangin vizitat fizike nëpër banka.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni