Kreu Ekonomi Elementet që duhet ti permbajë nje Faturë e Rregulltë

Elementet që duhet ti permbajë nje Faturë e Rregulltë

nga Flamur Berisha

Elementet qe duhet ti permbaje nje fature e rregullte jane:

Data, Nr. Fatures, NUI i shitesit dhe Bleresit, TVSH i shitesit dhe Bleresit, Adresa e Shitesit dhe Bleresit, njesia, vlera financiare, Numri i llogarise bankare etj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni