Kreu Ekonomi Fakulteti Ekonomik organizon seminar me temen “Auditimi dhe sfidat në realitetin e ri në Kosovë”

Fakulteti Ekonomik organizon seminar me temen “Auditimi dhe sfidat në realitetin e ri në Kosovë”

nga Flamur Berisha

Ju gjithashtu mund të pëlqeni