Kreu Ekonomi Fondi i Kursimeve Pensionale tregon daten kur do te ekzekutohen mjetet e 10%-shit

Fondi i Kursimeve Pensionale tregon daten kur do te ekzekutohen mjetet e 10%-shit

nga Flamur Berisha

Ueb Faqja e Trustit eshte funksionale dhe ka nisur aplikimi per terheqjen e 10%-shit. Kesisoj trusti ka vendosur qe pas dates 23.12.2020, 10% e kursimeve tuaja personale do te transferohen ne llogarine tuaj bankare.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni