Kreu Ekonomi Fondi i kursimeve: Shperndan informacion me rendesi per qytetaret

Fondi i kursimeve: Shperndan informacion me rendesi per qytetaret

nga Flamur Berisha

Trusti pensional ne facebook:

kemi pasur shumë kërkesa, nga shoqëria civile dhe mediat, për numrin e kontribuuesve sipas bilancit që kanë në Trust. Për informim të gjerë, më poshtë janë të dhënat e datës 30 shtator 2020.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni