Kreu Biznes Gjobiten keto kategori te bizneseve. Meso ketu

Gjobiten keto kategori te bizneseve. Meso ketu

nga Kontabilisti

Njësia e Reagimit të Shpejtë të Policisë së Kosovës po zhvillon një aksion lidhur me masat anti-COVID në kafiteritë e Prishtinës.

Aksioni i policisë është i koordinuar me inspektorët e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë.

Inspektorët e AUV-it janë parë në Rrugën B të kryeqytetit duke gjobitur lokalet e gastronomisë.

Disa lokale kanë filluar të zbrazen me urdhër të policisë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni