Kreu Ekonomi Hoti: është marre vendimi për ndarjen e 6.5 milion eurove për subvencionim të bizneseve

Hoti: është marre vendimi për ndarjen e 6.5 milion eurove për subvencionim të bizneseve

nga Flamur Berisha

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti tha se kanë ndarë fondin për rikuperimin e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet, raporton Ekonomia Online.

Hoti tha se ende nuk ka ndonjë shifër të saktë të shumës, pasi njëherë duhet bërë vlerësimi i dëmeve nga ana e komunave.

Tutje, ai tha që kanë marr vendim për ndarjen e 6.5 milionë euro për bizneset individuale dhe rritje të pensioneve.

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti tha se kanë ndarë fondin për rikuperimin e dëmeve të shkaktuara nga vërshimet, raporton Ekonomia Online.

Hoti tha se ende nuk ka ndonjë shifër të saktë të shumës, pasi njëherë duhet bërë vlerësimi i dëmeve nga ana e komunave.

Tutje, ai tha që kanë marr vendim për ndarjen e 6.5 milionë euro për bizneset individuale dhe rritje të pensioneve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni