Kreu Ekonomi Hoti prezanton vendimet e reja te qeverise. 20.9 milion euro i ndane per kete kategori!

Hoti prezanton vendimet e reja te qeverise. 20.9 milion euro i ndane per kete kategori!

nga Flamur Berisha

● 20.9 mil euro për 17,000 fermerë.

● Lirim nga pagesa e semestrit veror për studentët e nivelit bachelor dhe master, përfshirë studentët nga Lugina e Preshevës dhe Mali i Zi.

● 1.5 mil euro për Fondin Kosovar për Garantimin e Kredive për subvencionimin tarifës.

Faktet, fakte!

Shteti. Shtet!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni