Kreu Ekonomi Hoti: Së shpejti ekzekutohet edhe pagesa 50% për qiratë e bizneseve.

Hoti: Së shpejti ekzekutohet edhe pagesa 50% për qiratë e bizneseve.

nga Flamur Berisha

Kryeministri i Kosoves deklaroj ne Facebook:

Jam i lumtur t’ju njoftoj që brenda 2 javësh të punës intensive kemi paguar gjithsejt 10668 qytetarë

Nga 170 euro për paga mujore
Nga 100 euro shtesa për për punëtorët e dyqaneve ushqimore, furrave, dhe barnatoreve
Nga 130 euro puntorëve që kanë humbur vendet e punës shkaku i pandemisë
Nga 130 euro për kompanitë që kanë regjistruar puntorë të rinj
Së shpejti ekzekutohet edhe pagesa 50% për qiratë e bizneseve.
 #Rimekembja ekonomike po ndodhë! #QeveriaHoti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni