Kreu Financa Informate ne lidhje me pagesat e lehonave

Informate ne lidhje me pagesat e lehonave

nga Kontabilisti

Te nderuar juve qe vazhdimisht po pyesni se a jane dale pagesat per lehona per muajin Dhjetor 2021 dhe Janar 2022.
Pagesat per keta dy muaj ende nuk jane ekzekutu. Keto pagesa pritet te dalin ne ditet ne vijim. Ne kemi kontaktuar Ministrine e Financave. Deri atehere nuk kemi informacion daten e sakte se kur do te trransferohen keto pagesa ne llogarite bankare te perfituesve

Ju gjithashtu mund të pëlqeni