Kreu Ekonomi Ja kur do ti marrin 290€ Vetë punesuarit që i kane perditesuar te dhenat gjate vikendit

Ja kur do ti marrin 290€ Vetë punesuarit që i kane perditesuar te dhenat gjate vikendit

nga Flamur Berisha

Pas aprovimit të vendimit nga Qeveria e Republikës së Kosovës me datën 21.01.2021, lidhur me mbështetjen e sektorit privat.

Të vetëpunësuarit, kemi kënaqësinë të njoftojmë se sot, datë 29.01.2021 jane ekzekutuar pagesat e para për 13,294 biznese, që punësojnë 15,612 individ, në vlerë totale prej mbi 4.5 milion euro.Masa për të vetëpunësuarit përfshinë gjithësej 19,826 biznese, që punësojnë 22,222 punëtor dhe në vlerë totale 6.45 milione euro.

Me kete rast, bëjmë ftesë që bizneset të cilat ende nuk kanë përditësuar llogaritë e tyre në EDI sistemin e ATK-së, të bëjnë këtë sa më parë, që të mund të përfitojnë nga masa, nëse plotësojnë kushtet.

Bizneset qe i kane perditesuar te dhenat gjate vikendit, gjate kesaj jave pritet ti marrin 290 eurot e premtuara

Ju gjithashtu mund të pëlqeni


Get kontabilisti chat group | Goto kontabilisti website