Kreu Ekonomi Ja si duhet të regjistroheni për llogari në Trustin Pensional

Ja si duhet të regjistroheni për llogari në Trustin Pensional

nga Flamur Berisha

Nese deshironi te dihni sa euro keni ne eTrust ju duhet te ndiqni hapat si ne vijim:

Plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara më poshtë. 

Ngarkoni letërnjoftimin, pasaportën, ose patent shoferin tuaj në kutinë e fundit.

Klikoni në butonin “Dërgo”. pastaj

Kontrolloni emailin tuaj (në inbox, spam/junk), gjeni dhe klikoni linkun për verifikim që ju dërgohet pas këtij regjistrimi. 

Pastaj ne do të autorizojmë qasjen online në llogarinë tuaj më së largu brenda 24 orëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni