Kreu Ekonomi Jetimat e Ballkanit do te dhurojnë 149 shtepi të reja për familjet në nevojë. Ja kush ka perfituar

Jetimat e Ballkanit do te dhurojnë 149 shtepi të reja për familjet në nevojë. Ja kush ka perfituar

nga Flamur Berisha

Përvjetoret e organizatave shënojnë kontributet dhe projektet e realizuara, Ne si Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit me rastin e shënimit të 12 vjetorit të shoqatës tonë, para shumë mysafirëve dhe dashamirëve të shoqatës tonë në hapësirat e shtëpisë së të moshuarve, prezantuam dhurimin e 148 shtëpive dhe 1 banesë ( Gjithësej 149 )si dhe projektet e shumta që do të realizohem në të ardhmen.

Manifestimi dhe shënimi i kësaj date sa na bënë krenar po aq edhe më shumë përgjegjës dhe vigjil.

Bamirës, Zoti kurrë mos ju humbtë!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni