Kreu Ekonomi Kamë humbur vendin e punes gjatë pandemisë. Ku duhet te aplikoj per punë pasi jam i pa punë

Kamë humbur vendin e punes gjatë pandemisë. Ku duhet te aplikoj per punë pasi jam i pa punë

nga Flamur Berisha

Nese jeni i pa pune ju duhet se pari te lajmroheni tek enti i punesimit si i pa pune. Keshtu ju hyni ne liste per te fituar qfardo pako qe miratohet nga qeveria per personat qe kane humbur vendin e punes. Pastaj enti i punesimit do ju kontaktoje menihere kur ata e gjejne nje vend punesimit te pershtatshem per ty.

Po ashtu ju duhet ta pergaditni nje CV dhe ti ndiqni njeren nga keto portale punesimi: Kosovajob, Portal Pune, Burime njerzore, Gjej pune etj. Te gjitha kto faqe jane ne facebook.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni