Kreu Ekonomi Keni veshtiresi gjate aplikimit ne trust?. Ketu duhet te drejtoheni.

Keni veshtiresi gjate aplikimit ne trust?. Ketu duhet te drejtoheni.

nga Flamur Berisha

Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (Trusti) bën të ditur se ka përditësuar të dhënat e marra nga bankat komerciale.

Sipas Trustit, të gjithë ata që kanë vështirësi gjatë aplikimit ta njoftojnë institucionin.

Kontribuues të nderuar,sapo përfunduam përditësimin e të dhënave me informacione që i kemi marrë nga bankat dhe ju lutemi të provoni aplikimin. Nëse keni përsëri vështirësi në aplikim, ju lutemi na njoftoni që të hulumtojmë problemet dhe gjejmë zgjidhjet.Ju falemnderit për mirëkuptimin dhe mbështetjen!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni